OVER ONS

Peter Lorré
Peter
Mathis Steyaert
Mathis
Gustave Lorré
Gustave
Arthur Lorré
Arthur

Peter Lorré studeerde fotografie aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Gent en werkte vele jaren als persfotograaf. Oog voor schoonheid is hem eigen, net als de snelheid waarmee hij immer werkt.

In 2007 startte hij met Hoveniers Peter Lorré, een tuinaannemersbedrijf waarin hij zijn liefde voor natuur en buitenlucht, zijn sterke werkkracht en zijn praktische ingesteldheid perfect kon combineren met die zin voor esthetiek.

Hij houdt van het persoonlijk contact met de klant. En hij adviseert goed: grote of kleine ingrepen die de tuin een heel andere dynamiek geven, hij heeft er een feeling voor.

Hij wordt geassisteerd door de jonge en attente Mathis Steyaert.

Ook zonen Gustave Lorré en Arthur Lorré werken regelmatig in de tuinen. Gustave verzorgt eveneens de online marketing.

Onze grootste troeven? We combineren jonge, enthousiaste tuinmannen die graag de handen uit de mouwen steken met 15 jaar ervaring en een sterk gevoel voor esthetiek. En we laten de klant in elk project meedenken. We overwegen alle mogelijke oplossingen om samen de beste keuze te maken.

Ook is ecologie voor ons erg belangrijk. Daarom werken we zo groen mogelijk. We kiezen bijvoorbeeld resoluut voor elektrische haagscharen: da’s een stuk ecologischer én het geeft minder lawaai.

Bent u op zoek naar een flexibele, creatieve en betrouwbare tuinier dan ben je hier aan het juiste adres: Hoveniers Peter Lorré.