TUINDIENSTEN

Gazononderhoud

Gras afrijden
Ons standaard gazononderhoud bestaat uit het afrijden van het gras van de volledige tuin en bosmaaien van alle randen aan de bomen, hekkens, omheining, … Eindigen doen we met het wegblazen van alle restjes. We maken gebruik van een gewoon grasmachine of een zitmaaier afhankelijk van de grootte van het gazon.

We maken met plezier een offerte voor u op om wekelijks/tweewekelijks het gras af te rijden.

Gras verticuteren en onkruidbestrijding
Met deze all-in gazon service zorg je ervoor dat je gras er perfect uit ziet het hele jaar door. Met deze service gaan we het gras gaan verticuteren en voor-opkomst-herbiciden en naopkomst-herbiciden spuiten tegen grasachtig en breedbladige onkruiden. 

Tuinonderhoud en -aanleg

Hagen scheren
Onze ploeg is goed getraind in het scheren van alle soorten hagen, struiken, vaste planten, decoratieve grassen, … Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de bestrijding en voorkoming van schimmels en alle soorten insecten die de gezondheid van uw tuin kunnen aantasten.

Bomen snoeien
Verder kunnen wij u helpen bij het snoeien of knotten van één of meerdere bomen. Hierbij gaan we meestal ook het snoeiafval versnipperen en afvoeren.

Beplanting
​Bloemen en vaste planten zijn één van de snelste manieren om uw tuin zichtbaar een betere indruk te geven. Wij leveren en planten alle bloemen, struiken en gewassen die u maar kan bedenken. Bel gerust om uw wensen te bespreken. Hierbij gaan we ook de grond gaan voorbereiden en bemesten.

Andere diensten

Verhardingen en omheiningen
De tuin bestaat niet enkel uit planten. Er zijn aanvullingen die de tuin helemaal compleet kunnen maken. Zo kan een tuinpad heel praktisch zijn om tot het tuinhuis te geraken. Een omheining kan handig zijn om de hond binnen te houden. Er bestaan tal van mogelijkheden en materialen. Maar welke past nu het best in jouw tuin? Wij helpen je graag met advies en installatie.

Bladruimen
Hierbij gaan we al het blad op het gazon gaan samenblazen en oprapen. Wij raden aan om dit te laten doen wanneer we langskomen om het gras af te rijden. Door deze diensten samen te laten doen kunnen we meestal de tijd in uw tuin reduceren.

Lente/Herfst schoonmaak
Ligt uw tuin er een belabberd bij? Wij bieden een volledige schoonmaak aan waarbij we de tuin weer zichtbaar maken en al het tuinafval meenemen. Helemaal zomer- of winterklaar.

Bekijk hier onze werken